Kies voor Click & Collect of Bellen & Bestellen bij jouw favoriete Lush-winkel. Je bestelling staat na 2 uur klaar!Voorwaarden Lush Sale 2021

Hier vind je de algemene voorwaarden voor onze sale.

Van ons, voor jou, een lichtpuntje in deze donkere dagen! Je krijgt vanaf maandag 27 december 50% korting op de oorspronkelijke verkoopprijs van alle winterproducten en -cadeaus en op sommige producten waar we afscheid van nemen.

Omdat onze winkels op dit moment gesloten zijn, verloopt de sale iets anders dan voorgaande jaren. Op LushLocal.nl kun je bij je lokale Lush-winkel een bestelling plaatsen en deze zelf komen afhalen bij de winkel of laten bezorgen per fietskoerier.

Welke producten doen mee?

Je krijgt 50% korting
• alle winterproducten en -cadeaus
• discontinued producten, inclusief product holders*

Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

*Met uitzondering van alle knot wraps, tassen, lifestyle-producten, vloeibare parfums, body sprays uit de vaste collectie, parfum- en body spray-cadeaus, muziek, spa-vouchers, cadeaukaarten, party’s, Charity Pot-producten en Het Grote Verborgen Boek bath bomb.

Voorwaarden

1. De sale in onze winkels begint op 27 december 2021 om 12.00 uur en eindigt wanneer de voorraad op is.

2. Het is niet mogelijk de salekorting te verrekenen bij een bestelling die is geplaatst vóór 27 december 2021 (en waarbij gekozen is voor Afhalen of Bezorgen op 27 december 2021 of erna).

3. De sale werkt volgens het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt-principe’ en is afhankelijk van beschikbaarheid.

4. De items die je in de sale vindt hebben sowieso onze goedkeuring gekregen.

5. Door via Lush Local te bestellen, stem je ermee in onze producten niet commercieel door te verkopen. Commerciële wederverkoop van onze producten is een schending van onze Algemene Voorwaarden en je overeenkomst met ons.

6. We hopen dat je blij bent met je aankopen, maar mocht er een sale-product onverhoopt beschadigd zijn, dan kunnen we het helaas niet altijd vervangen in verband met de beperkte voorraad. In plaats daarvan betalen we het aankoopbedrag terug voor beschadigde sale-producten of voor producten waarmee iets mis is als deze binnen 14 kalenderdagen na aankoop in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Dit heeft geen invloed op wettelijke rechten.

7. Sommige sale-producten vallen buiten het tijdsbestek van ons versheidbeleid (dit is niet hetzelfde als de houdbaarheidsdatum). Het is dus mogelijk dat een paar van je gekochte sale-items niet zo vers zijn als de normaal geprijsde producten, en we vinden het belangrijk dat je dit weet voordat je ze ontvangt.

8. De korting is van toepassing op de brutowaarde van het product. Dit is inclusief BTW -  indien van toepassing.

9. Waar een van deze voorwaarden in strijd is met onze Algemene Voorwaarden, wegen deze voorwaarden zwaarder met betrekking tot alle sale-producten.

10. We behouden ons het recht voor om dit aanbod op elk moment in te trekken of te wijzigen zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeven en naar eigen goedkeuring.

    Kleine lettertjes klaar? Bestellen maar. Veel plezier met de sale!


    Hoe werken Bike Delivery en Click & Collect?

    Op deze pagina vind je meer informatie over Bike Delivery en Click & Collect.